İSTANBUL / GÜNGÖREN - Güngören Yahya Çavuş İlkokulu

Nis

Okul Öğrenci Meclisimiz Nisan ayı toplantısını öğrencimiz Reyyan ATASEVEN başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıya Meclis üyelerimiz eksiksiz katılım gösterdiler. Okul Müdiremiz Zuhal YENİCİ,  Müdür Yardımcılarımız, üye öğretmenlerimiz ve öğrenci temsilcilerimiz söz alarak faaliyetlerimiz ve planlarımız hakkında fikir paylaşımında bulundular. Toplantı üyelerin dilek ve temennileriyle tamamlandı.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Yeliz Kalem, Cemil Sayın ve okul müdürümüz Zuhal Yenici’nin katılmış oldukları eTwinning projesi olan Sağlıklı Bir Yaşam İçin(For A Healthy Life) projesinde ortaklaşa olarak afiş çalışması yaptılar.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve halk oyunları eğitmeni Önder Işılgan'ın hazırlıklarıyla okulumuzda coşkuyla kutlandı. Velilerimizin yoğun katılım gösterdiği 23 Nisan törenimizde bayram coşukusunu katılımcılar yoğun olarak hissettiler.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısyla Özel Eğitim Sınıfı Öğretmenlerimiz Sueda Nur Öbekçi, Elif Raytop, Nazlı Savaş, Ayşe Sezgin, Şevval Karpuz, Şeyda Erarslan ve 3-A öğretmenimiz Tuğçe Bağrıyanık'ın öğrencileriye beraber hazırladığı etkinlik ile okulumuz öğrencilerinin farklılıkların yaşamın bir parçası olduğu konusunda bilinçlenmelerini sağladılar. Okul Müdiremiz Zuhal YENİCİ ve idari ekibimiz de etkinliğe katılarak öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ettiler.

Mrt

Okulumuz 3. Sınıf öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırlayıp sundukları İstiklal Marşının Kabulünün 103. Yıldönümü ve  Mehmet Akif Ersoy'u Anma Töreni duygu dolu anlar yaşattı. Okul idaremiz, İstiklal Marşı 10 Kıta Okuma Yarışması birincisi olan öğrencilere ödüllerini takdim edip başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ettiler.

Mrt

OKULUMUZ İÇİN ÇALIŞAN VELİ, PERSONEL, ÖĞRETMEN VE İDARECİ TÜM KADINLARIN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLARIZ.

Mrt

2023-2024 YILINDA İLÇEMİZDE YAPILAN GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI YARIŞMASINDA BAŞARIYI GELENEK HALİNE GETİREN YAHYA ÇAVUŞ İLKOKULU 5 FARKLI KATEGORİDE ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTI. GÜNGÖREN KAYMAKAMIMIZ SAYIN ABDULLAH KÜÇÜK'ÜN DE TEŞRİF ETTİĞİ ÖDÜL TÖRENİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ MADALYA VE KUPALARINI SAYIN KAYMAKAMIMIZ, SAYIN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ FERHAT ÖZTÜRK, ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ ABDURRAHMAN ENSARİ VE İLÇE GENÇLİK SPOR MÜDÜRÜMÜZ REMZİ İLHAN'IN ELLERİNDEN ALMA COŞKUSUNU YAŞADILAR. SAYIN KAYMAKAMIMIZ ABDULLAH KÜÇÜK ÇALIŞTIRAN ÖĞRETMENLERİMİZİ DE TEBRİK ETTİLER. OKUL MÜDİREMİZ ZUHAL YENİCİ DE ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ ARAYARAK TEBRİKLERİNİ İLETTİLER.

Mrt

OKULUMUZ 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ SENE BAŞINDAN BERİ GÖSTERDİKLERİ ÜSTÜN GAYRET İLE OKUMA-YAZMAYA GEÇTİLER. 1. SINIF ÖĞRETMENLERİMİZ MÜNEVVER KAYA, BERMAL TEKÇE, SELCAN DAVULCU, HURİYE ÇEVİK, HİLAL TOKSÖZ, HATİCE SAYIN, ELÇİN BUDAK VE HACI İSMAİL KEÇİLİ DÜZENLEDİKLERİ OKUMA BAYRAMI TÖRENİ İLE ÖĞRENCİLERİMİZE OKUMA-YAZMA MADALYALARINI TAKTILAR. OKUL MÜDİREMİZ ZUHAL YENİCİ DE TÖRENE KATILARAK ÖĞRENCİLERİMİZİN HEYECANINA ORTAK OLDULAR. ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZİ GAYRET VE BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK ETTİLER.

Şbt

Güngören İto Kız İmam Hatip Lisesi Proje İmam Hatip Ortaokulu Sınav Başvuru Takvimi Açıklandı

Şbt

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN DEĞERLİ MENSUPLARI POLİS MEMURLARIMIZ OKULUMUZDA VELİLERİMİZE YÖNELİK "EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE" KONULU SEMİNER VERDİLER.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri haftasında bugün okulumuz 1. 2. 3. ve 4. sınıflarının katıldığı bilgi yarışması düzenledik. Yarışmamız boyunca öğrencilerimiz oldukça eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Ock

Yahya Çavuş İlkokulu olarak kitap okuma saati uygulamasını hayata geçirdik. Cuma günleri ilk ders saatini öğrencilerimizden personellerimize tüm okul paydaşlarımızla beraber kitap okuyarak değerlendiriyoruz.

Ara

Yerli üretimin öneminin vurgulandığı bu haftada öğretmenlerimiz okulumuz öğrencileri ile çeşitli etkinliklerde bulundular.

Ara

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KAPSAMINDA İSTANBUL CNR FUAR MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ETKİNLİKTE OKUL MÜDÜRÜMÜZ ZUHAL YENİCİ, ÖĞRETMENLERİMİZ MEHTAP KAÇAN VE MERVE NAZ GÜLEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ MİLLİ EĞİTİM BAKANI SAYIN YUSUF TEKİN'E ÇİÇEK TAKDİM ETTİLER. BAKAN BEY, ÖĞRENCİLERİMİZE ÇEŞİTLİ HEDİYELER VEREREK ÖĞRENCİLERİMİZİ MUTLU ETTİLER.

Kas

10 Kasım'da öğretmenlerimiz sınıflarımızdaki etkinliklerle de öğrencilerimizin Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anmalarını sağladılar.